Nationale Handbaldag

Neem jij ook deel aan de Nationale Handbaldag 2017?!
Op zaterdag 10 juni vindt de derde Nationale Handbaldag plaats. Dit jaar is sporthal De Maaspoort in Den Bosch opnieuw dé plek voor handballiefhebbers om naartoe te gaan. Er is een veelzijdig programma samengesteld met een boeiende workshops, de ALV van het NHV, twee Strong Men Handball Bootcamps en als afsluiter de oefeninterland van onze Oranjeheren tegen België. Kom ook en beleef samen met veel andere handballiefhebbers uit Nederland én België deze inspirerende en energieke Handbaldag!

Workshops 09:30 - 12:30 uur
Om je kennis bij te spijkeren worden er twee interessante workshops gegeven:

-          Jeugdhandbal (09:30 uur -11:00 uur)
Het jeugdhandbal is de afgelopen jaren veranderd. De aangepaste regels voor D-E en f-jeugd zorgen voor een spel dat past bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Wanneer kinderen in aanraking komen met handbal zijn ze al snel verkocht, maar waar, wanneer en hoe laten we ze kennismaken met handbal? Het NHV biedt verschillende mogelijkheden, maar wat past het best bij jouw vereniging? Marieke Kalverda, projectleider Jeugdhandbal geeft deze workshop.

-          Digitale Marketing (11:15 – 12:30 uur)
Ex-tophandballers Matthijs Vink en Dirk Tuip, eigenaren van het performance online marketingbureau SearchUser, zullen een interactie workshop houden. Doel is om handbalclubs te leren hoe zij online media, zoals Google, Facebook, Instagram, emailmarketing kunnen inzetten voor meer leden, sponsors en andere manieren van fondsenwerving.

Gelijktijdig aan dit programma vindt voor de trainers/coaches uit de eredivisie ook het Coachplatform plaats (zij worden hiervoor apart uitgenodigd). Ook de Nederlandstalige Belgische handbalverenigingen zijn uitgenodigd om aan het Handbalcongres deel te nemen!

Meld je snel via dit aanmeldformulier aan, want vol is vol! Als je je aanmeldt voor de workshops, ontvang je op 10 juni in de ochtend bij de registratiebalie een gratis toegangskaart voor de oefeninterland Nederland – België (Heren).

Algemene Ledenvergadering 13:30 – 15:00 uur
Vanaf 13:30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het NHV plaats. Alle Nederlandse handbalverenigingen kunnen hier hun stem uitbrengen op onder andere het NHV Seizoenplan 2017-2018, de bijbehorende begroting en een aantal reglementswijzigingen. De meeste ALV-onderwerpen zijn tijdens de regiobijeenkomsten van 8 t/m 17 mei al besproken met de verenigingen. Dit betekent dat tijdens de ALV vooral de besluitvorming centraal zal staan. Meld je hier aan voor de ALV.

Let op: alle verenigingen die tijdens de ALV hun stem willen uitbrengen, dienen via Sportlink (opnieuw) hun afgevaardigde uiterlijk op 7 juni a.s. aan te melden. Zonder deze registratie is het helaas niet mogelijk om mee te stemmen. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden, neem dan even contact op met de ledenadministratie.

Strong Men Handball Bootcamps 11:00 – 15:00 uur
Binnen het NHV staat het onderwerp jongenshandbal nadrukkelijk op de agenda. Via het project “Jongens Handballen!” gaan we het aantal jongens dat handbalt de komende jaren aanzienlijk vergroten. Eén van de activiteiten binnen dit project is de organisatie van landelijke Strong Men Handball Bootcamps. Jonge mannelijke handballers tussen 11 en 14 jaar en een eventuele introducé zijn hier van harte welkom. Het programma ziet er als volgt uit:
11:00 – 12:00 uur: SMHB voor D-jeugd door internationals van het Nederlands Herenteam!
13:00 – 15:00 uur: SMHB voor C-jeugd door o.a. bootcampinstructeur Maarten Rijnbeek

Deelname aan deze handball bootcamps is helemaal gratis. Geef je snel op, want vol is vol!

Oefeninterland Heren Oranje Nederland – België 16:00 – ca. 17:15 uur

Klik hier om je kaarten te bestellen voor de wedstrijd: https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.

Programma Nationale Handbaldag 2017 in het kort:
Onderstaand vind je in één tabel een samenvatting van de Nationale Handbaldag 2017 

Tijdstip

Activiteit

Jeugdactiviteit  

09:30 – 11:00 uur

Workshop Jeugdhandbal

 

11:15 – 12:30 uur

Workshop Digitale Marketing

11:00 – 12:00 Bootcamp D-jeugd

13:00 - 14.30 uur 

Oefenwedstrijd Heren Oranje U17 

 

13:30 - 15:00 uur

Algemene Ledenvergadering

13:00 – 15:00 Bootcamp C-jeugd

16:00 -  17:15 uur

Nederland-België

 

Vragen?
Heb je nog vragen over de Nationale Handbaldag? Neem dan contact met ons op via informatie@handbal.nl of via telefoonnummer 026-7071420.