Aanmelden F-jeugd toernooien

F-jeugdteams kunnen worden aangemeld voor het spelen van F-jeugd toernooien in plaats van het spelen in de competitie. Deze toernooien worden doorgaans tweewekelijks georganiseerd en zijn vooral voor beginnende handballertjes een mooie manier om het handbalspel te leren kennen.

Nieuwe F-jeugdteams kunnen direct deelnemen aan F-jeugd toernooien, die het gehele seizoen zowel in de zaal als op het veld georganiseerd worden. Soms nemen ook H-jeugdspelers of -teams (6 jaar) deel aan de toernooien, als ze daar qua ontwikkeling al aan toe zijn. Regelmatig worden er bij de F-jeugd toernooien leuke handbalgadgets uitgedeeld. Deelname aan F-jeugd toernooien is voor verenigingen ‘kostenneutraal’. Dit betekent dat verenigingen die een F-jeugd toernooi organiseren de zaalhuur vergoed krijgen en de verenigingen van deelnemende teams (twee maal per jaar) hun aantal toernooideelnames doorbelast krijgen.

Hebben jullie als vereniging een jeugdteam dat nog geen gebruik maakt van ons handbalaanbod? Schrijf deze dan nu in voor  F-jeugd toernooien en/of kabouterspelfeesten.

Wil je met jouw vereniging ook een F-jeugd toernooi en/of kabouterspelfeest organiseren? Laat het ons weten via het formulier zaal of veld.